Home Help Desk Bugs and other issues
Come and join our Support Circle, every Tuesday, 8 - 9:30pm! Limited spaces available! Sign up here
Read the community guidelines before posting ✨

Posts

SystemSystem Posts: 8,653 Staff Team
Don't know if anyone else is experiencing the boards being really slow to post?
Like I'll press post and it will stay on that page without posting it for ages, but then if I refresh the post is there? Just a lil annoying tbh haha

Comments

  • Jacob101Jacob101 Posts: 687 Incredible Poster
    Yes I'm having the same problem, been like it for a while now
    ''You were in the wilderness
    Looking for your own purpose
    Then you became a butterfly, a butterfly
    I knew you always would''

    - James Arthur (YOU)
  • Former MemberFormer Member Posts: 1,876,324 The Mix Honorary Guru
    Mine has been the same for a while but I tend to find it doesn't actually take that long for a reply to post, so you can refresh the page pretty much seconds later and your post will be there. That's how it is for me anyway.
  • Former MemberFormer Member Posts: 1,876,324 The Mix Honorary Guru
    I think this has been dependent upon which internet browser we are using at the time. I have it on some browsers/devices and not others, it all depends :S

    Technology eh?! Haha x
  • independent_independent_ Resident Coffee Addict ScotlandPosts: 6,886 Master Poster
    Hi. I've had this problem too.
    “Sometimes the people around you won’t understand your journey. They don’t need to, it’s not for them.”
  • Former MemberFormer Member Posts: 1,876,324 The Mix Honorary Guru
    Me too, but I am going to try the tip above of refreshing and so not waiting for it and see if that works.
Sign In or Register to comment.