Home Help Desk Bug reports

Anyone else have this problem?

Former MemberFormer Member Posts: 1,876,324 The Mix Honorary Guru
Its starting to annoy me haha

annoying.png

Comments

  • Former MemberFormer Member Posts: 1,876,324 The Mix Honorary Guru
    Ahh I get that sometimes... It goes away when I refresh the page though.. Try that maybe ?
    Xx
  • Former MemberFormer Member Posts: 1,876,324 The Mix Honorary Guru
    its been like this for a week and a bit. :shocking:
    I might just have to change themes or something :(
  • Former MemberFormer Member Posts: 1,876,324 The Mix Honorary Guru
    Ohhh noees!!!
  • Indrid ColdIndrid Cold Warming up? Posts: 16,688
    Have you changed the text size in your browser?
    I dunno where the setting is in safari, try the "view" menu if there's one.
    If the keyboard shortcuts are the same as in other browsers, Ctrl+0 (that's a zero) should fix it.
  • Former MemberFormer Member Posts: 1,876,324 The Mix Honorary Guru
    lol no, but love the little face
  • Former MemberFormer Member Posts: 1,876,324 The Mix Honorary Guru
    I get this too but I don't know how long I've had it for.
  • Former MemberFormer Member Posts: 1,876,324 The Mix Honorary Guru
    Not me, never had a red arrow and an angry cup of coffee on a Site page.
  • Former MemberFormer Member Posts: 1,876,324 The Mix Honorary Guru
    ^^^ Hahaha xD
    Xx
  • Former MemberFormer Member Posts: 1,876,324 The Mix Honorary Guru
    LOL.
    I have the same porblem sometimes but you just need to refresh it, thats all it happens to other sites as well.
Sign In or Register to comment.